Ne Okudum / Haziran / 2019
📚
📚
Selâmlar cümleten😊🦋
Ay sonu rutinimi yerine getirmek üzere Haziran ayı aile fotoğrafımı takdimimdir efendim. Uzun zamandır “aheste çek kürekleri” modunda olduğumdan paylaşmasam da olurdu ama yine dayanamadım.
Bu ay aile odaklı hareketli bir ay idi. Hüzün ile mutluluk birbirine girdi. Hayat da böyle bi’ şey zaten. Diyecek sözümüz yok.
Kitaplarıma gelince; tiyatro oyunlarını ilgi duyanlara öneriyorum. Danton’un Ölümü oyununu daha çok sevdim💕, başka yayınevinden çıkan çevirisinden tekrar okuyacağım. Atölye kitaplarım oldukları ve seçimleri bana ait olmadığı için onlara özellikle yorum yazmadım.
Diğer üç kitabı ise anlatı, deneme ve roman severlere öneriyorum içtenlikle💜
Küresel Roman‘ı üç hafta gibi bir zamanda okudum. 101 sayfa olmasına kanmayın sakın😄 Ya da ben fazla didikledim kitabı bilmiyorum artık. Çok sevdim şahsen.
Şu yaz günlerinde her birinize hafif esintili, kitaplı ve huzurlu bir ay diliyorum.
Sevgimle📚💓🦋🌿🍉🍒🍓🍺
📚🌿🌼✔💜
1- Küresel Roman / Adam Kirsch / Deneme
2- Danton’un Ölümü / Georg Büchner/ Oyun
3- Woyzeck / Georg Büchner / Oyun
4- Aslı Gibidir / Murat Özyaşar / Anlatı
5- Sinek Sarayı / Mine G. Kırıkkanat / Roman